5 november 2011

Eindelijk hebben we weer 2 dagen kunnen klussen aan onze Kutu. Nog een beetje voorzichtig aan met een pink vers uit het gips.

We hoopten vandaag ‘het dak eraf’ te kunnen vieren.

Aan de achterkant is het dak helaas erg gehecht aan de carrosserie.  Ries heeft zich er weer peentjes op staan zweten maar helemaal los is het dak nog steeds niet.

Ondertussen heb ik rondom het dak gepoetst met Quick&Bright. Op de voorkant heeft Bibendum links en rechts het onderspit moeten delven tegen dat goedje. Omdat ik weet waar de Michelin-mannetjes zaten, kan ik het nog zien maar Ries kon ze al niet meer vinden. Onze mooie vlinder heeft de poetsbeurt gelukkig goed doorstaan.

Verder zitten we een beetje te zoeken naar manieren om onze loods voor de komende wintermaanden een beetje op temperatuur te houden zonder dat dat een lek in onze portemonnee slaat. Echt warm zal het nooit worden in een voormalige champignonkwekerij maar het zou al prettig zijn om een bakkie koffie en een boterham te kunnen eten in onze ‘kantine’ zonder frostbite.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 5 november 2011

  1. Hans says:

    Goed te lezen dat jullie de (ijzer)draad weer hebben opgepakt, en dat Ries uit het gips is. Nu volg ik jullie blog op de voet, en je vraag hoe de koffiehoek te verwarmen zette me aan het denken. Nu heeft Heather een “mini heater” die uit haar campervan kwam, en omdat ze deze Van niet meer heeft, stuurt ze het op naar jullie. Op de verpakking staat; “Creates a large amount of heat from a small device” hopelijk kun je er iets mee en heb je warm and cosy koffiebreaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *