29 maart 2015

zo we gaan er weer tegenaan, het was een beetje nat maar de temperatuur is weer hoger en goed te doen.

vandaag begin gemaakt aan een grote ramp, de bovenkant van de voorruit. eerst de oude motorkap teruggelgd, en de nieuwe weer etjes ingepakt en even terzijde gelegd.  nu we niet meer bang hoeven te zijn voor deuken in de motorkap, met onze ministijger en wat oude dakplaten en een oude stalen plaat een stelling gemaakt zodat er makkelijker aan de bovenkant gewerkt kan worden

bij het verwijderen van alle kit resten blijkt eigenlijk hoe weinig van de bovenrand over was, waar op andere plaatsen in de bus vooral plamuur voor enige samenhang zordge was het hier voornamelijk kit

eerst eens de beschadiging bestudeert en toen maar voorzichtig begonnen aan een eertse passtuk. er zit zo weinig stevig materiaal dat ik bang ben als ik er meteen sleche stukken uithaal, ik alle samenhang kwijt ben

 

volgende week weer verder

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *