17 november 2012

Al verlangen we er nog zo naar om door te kunnen klussen in de winter, ons hittekanon wil niet aan de praat. Ries heeft echt alles geprobeerd maar het ding blijft dienst weigeren. Er wordt diesel verneveld, er is een vonk, de ventilator draait naar behoren…maar branden ho maar.  Is er onder onze lezers niet iemand met verstand van hittekanonnen die ons nog een gouden tip kan geven?

Ik heb het laatste stukje groene onderjurk weggeflexd en in de stoproest gezet.

Beetje frustrerende dag dus…en thermo-ondergoed of niet, volkomen verkleumd naar huis vertrokken. Nog wel verlekkerd bij Van Cranenbroek naar hittekanonnetjes staan kijken maar die gaan ons budget helaas te boven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *