23 augustus 2011

Naar aanleiding van de foto’s toch wat commentaar gekregen. Ik begrijp dat die foto’s voor onszelf wel duidelijk zijn maar voor buitenstaanders toch vaak vraagtekens oproepen. Vandaar dat ik een beetje duidelijkheid zal proberen te scheppen.

Kasten….op marktplaats vonden we een stapel kasten, gratis af te halen, die nu dienst doen om gereedschap en onderdelen te bergen. Onderdelen van een roze kast zijn omgebouwd tot eenvoudig ‘gemak’. Zonder deur maar met portapotti.

Foto’s van gereedschappen en onderdelen lijken me verder overduidelijk. Onze bus ligt als een puzzel uit elkaar en daar tussenin staan de compressor en lasapparaat te wachten om hun diensten te kunnen aanbieden.

Die idioot die achter het stuur staat, wilde de Wesley-Sneijder-Mobiel illustreren.

Veel foto’s van roest……we zullen het nog gaan missen in de toekomst. Ook om voor altijd een herinnering te hebben aan de reden van al onze noeste arbeid. Doorkijkjes op plaatsen waar die niet horen te zitten.

Brandende fornuizen…….de LPG-tank bleek nog voor 60% gevuld. Het leek ons de veiligste manier om dat op te branden. Dat viel tegen, heeft een week volcontinu staan fikken voordat het op was.

Fontein….geïmproviseerd van een jerrycan en het oude wasbakje uit de bus. Er is verder geen stromend water in de loods. Voor het wassen van de handen voldoet dit prima. En Geerte, nogmaals dank voor de nieuwe pot hand-cleaner, die kwam als geroepen.

 

Vlinder…en nog een keer, en nog een keer….. Die vlinder vinden wij een van de charmes van onze Kutubasi. Foto’s zijn gemaakt om, in het geval het dak ook gespoten gaat worden, een replica erop te kunnen zetten.

Die man zonder hoofd……is mijn lief. Op deze (en andere sites) ook wel bekend onder de naam El Rico Loco.

Inderdaad ook veel ‘detailfoto’s’. Gemaakt omdat wellicht later van pas komen bij het opbouwen. En toegegeven, sommige zijn wel erg wazig. En of een foto van een slak op het dak ons nog van pas zal komen?!

Er is ook per abuis een plaatje tussen komen te staan van de oplossing die we bedacht hebben om het dak weer te bevestigen. Het is ons wel duidelijk dat kit alleen niet voldoende is, iets waar de vorige eigenaar blijkbaar wel van overtuigd was.

Alle foto’s van het weghalen van de isolatie…spreken voor zich. Bovendien is daar elders op deze site al uitgebreid over bericht. Tevens voelde ik me niet echt charmant in witte overal en stofmasker.

Blauw bankje, de bijbehorende stoel gaat  dienst doen als bijrijders-fauteuil. Voor dit bankje is helaas te weinig ruimte. (Op afspraak af te halen in Horst t.e.a.b.)

Leenbakker-foto’s…..we verkneukelen ons er al op om de badkamer te gaan ‘betegelen’.

    b

Hans en Gemma schonken ons hun ouwe leren bank…om relaxt te kunnen lunchen.

In de toekomst zal ik proberen om wat vaker ‘onderschriften’ te maken bij de foto’s. Mochten er vragen zijn, stel ze hier gerust want ik ben me ervan bewust dat iets wat voor ons duidelijk is, voor buitenstaanders niet altijd begrijpelijk is.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *