01 januari 2011

Na 2 dagen sleutelen het oude warmte kanon aan de praat gekregen. nadat alle leidingen schoon gemaakt waren, startte hij nog, toen de branderkop uitgebouwd en de sproeier door gespoten met perslucht. en aangevuld met 30 liter diesel Gelukkig stond de mond naar buiten gericht, want het werd een prachtige diesel nevel toen ik hem probeerde te starten. branderkop weer uitghebouwd en bleek dat ik de vonk elektrode verbogen had, waardoor zij geen ontstekingsvonk had. toen die goed stond, en ik hem weer starte kwam er een vlam, en een witte vredes rookwolk verees uit de mond van het kanon. gelukkig verdween de wolk snel en produceerde zij een weldadige hitte. Dikke Bertha was lekker aan het loeien…..

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *